Hur hittar jag rätt när jag ska hyra i andra hand?

Våra annonser är riktiga!

Det finns många bostads sajter att välja på och fler tillkommer varje dag, många mindre seriösa tyvärr där majoriteten spindlar andras annonser eller lägger på hutlösa summor på hyran för en så kallad "gratistjänst". Vi har tagit vår erfarenhet med att förmedla bostäder till företag sedan 2003 och skapat ett verktyg som ska fungera både för företag som söker bostäder samt privatpersoner som söker. Alla våra annonser är upplagda av ägaren direkt, kontrollerad av oss och sedan åter igen kontrollerad flera gånger under tiden annonserar hos oss. Därmed så har vi färre annonser men bättre.  

2-Minuters Video ger dig bra knep

Verktyget som vi har skapat till dig ska agera som din digitala assistent, den söker uthyrningsobjekt medan du sover om du använder alla dess funktioner. Du kan spara favoriter och lägga in auto-text för att spara tid när du kontaktar uthyrare. Vi har gjort en svår marknad lättare att navigera. Titta på vår video om hur man bäst använder vårt hyresverktyg för att spara tid. Se om hur man kontaktar uthyrare på bästa sätt. Grymma tips och råd komprimerat i en två-minuters video för att du ska få en enkel, smidig och snabb process för att hitta ditt nya hem!

Undvik att bli lurad på hyresmarknaden

Undvik att bli lurad på hyresmarknaden

Vad är varningssignalerna om man har råkat ut för en oseriös uthyrare? Hur kan man kontrollera att personen faktiskt har bostaden som ska hyras ut?

Tips för att kontakta hyresvärdar

Tips för att kontakta hyresvärdar

Efter att du har köpt vår söktjänst så kan du kontakta hyresvärdar om deras bostäder. Vi har sett mer, och mindre, framgångsrika sådana meddelanden. Läs mer om vår guide till framgång. 

Snitthyror för hela Sverige

Snitthyror för hela Sverige

Använd vår smidiga kalkylator för att se vad andra annonserar sina bostäder för uthyrning på Residensportalen. Du kan hitta snitthyror för Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund samt resten av Sverige.