Vad är skillnaden på Residensportalens objekt?

Vi har 3 objektkategorier: Basic, Plus och Premium. 

  •  Basicobjekt=de bostäder som annonserar men ej köpt några tjänster

  • Plusobjekt=de bostäder som köpt att rankas högre eller köpt en tjänst. Om de har köpt en tjänst så syns det under ”Tjänster Köpta av Hyresvärden”

  • Premiumobjekt=De objekt som vi har valt ut att representera och där vi sköter alla visningar, kontrakt, inspektion och tillträde med mer.

 

Är Premium bostäderna de finaste?

Ja och nej. Vi väljer personer inte bostäder. Premiumobjekten är de som har de finaste hyresvärdarna som vi vet kommer vara de bästa gentemot en hyresgäst. Det betyder dock inte att de är de lyxigaste bostäderna vi har för uthyrning. Vi väljer ut dessa med omsorg där objektet självklart spelar en roll men det viktigaste är att vi upplever att vi känner ett enormt förtroende för hyresvärden.

 

Hur ska jag tänka som sökande runt de olika typer av bostäder?

Som med mycket så är de hyresvärdar som faktiskt valt att betala för tjänster de som är mest engagerade och har den bästa inställningen gentemot dig som sökande. Det finns absolut bra uthyrare bland våra Basicobjekt men vår erfarenhet är att de som värderar våra tjänster är även de som värderar dig som hyresgäst. 

Undvik att bli lurad på hyresmarknaden

Undvik att bli lurad på hyresmarknaden

Vad är varningssignalerna om man har råkat ut för en oseriös uthyrare? Hur kan man kontrollera att personen faktiskt har bostaden som ska hyras ut?

Tips för att kontakta hyresvärdar

Tips för att kontakta hyresvärdar

Efter att du har köpt vår söktjänst så kan du kontakta hyresvärdar om deras bostäder. Vi har sett mer, och mindre, framgångsrika sådana meddelanden. Läs mer om vår guide till framgång. 

Hitta bostad att hyra under högsäsong

Hitta bostad att hyra under högsäsong

Hur hittar man en bostad att hyra i andra hand under högsäsong?  Hur blir man vald när många andra vill hyra samma objekt?