Skapa annons för uthyrning

På cirka 60 sekunder så får du marknadens snyggaste uthyrningsannons.  Den kommer sedan matchas med sökande som vi har från Sveriges ledande företag som söker bostäder hos oss. Hos oss söker b.l.a Spotify, Electrolux, Ericsson, Klarna, Johnson & Johnson och många andra företag som letar efter företagsbostäder till sina anställda. 

-Skapa en vass annons i vårt verktyg, utan kostnad för dig.
-Hitta ett företag som hyr din bostad, utan kostnad för dig.
-Vi tar inte en del av din hyra, all hyra går direkt till dig!
-Hyresmäklare kan hjälpa dig med ett hyreskontrakt om så önskas.

Tips för att få till en extra bra uthyrningsannons!

-Lägg till bilder. Sökande blir mer och mer visuella, ge bostadssökande en bra överblick på hur ditt hem ser ut. Det behöver inte vara proffsbilder, det räcker med bilder tagna med din mobilkamera. Ta bilder när ljuset är bra, runt lunch. Ställ dig i hörnet på varje rum, höj kameran och rikta lite neråt så får du en bra bild. 
-Lägg gärna till en planritning. Du kanske har en från när du köpte ditt hem? Det räcker med att fota planritningen med mobilen på planritningen i prospektet.
-Skriv gärna en beskrivande text och tänk som Google. Vilka ord söker bostadssökande på?
-Lägg tillträdesdatumet minst 1-2 veckor i framtiden. Om din bostad är ledig nu så kan du skriva det i beskrivningen men för bästa resultat från sökmotorn så är ett datum lite längre fram i framtiden mycket bättre. 
-Använda den e-mailadressen du använder mest frekvent i din registrering. När någon vill titta så får du en alert. Så tråkigt att missa en möjlighet för att alerten går till en e-mailadress du inte kollar av så ofta. 
-Skapa inte en fiffig ny gmail adress för ändamålet som "lghtsthlmuthyres@gmail.com" .Tyvärr så är det just en sådan e-mail adress som många använder i bedrägerier och det kan alarmera både vår algoritm såsom de som söker boenden. 

Ovan är tips för att finslipa din annons, det viktigaste är dock att få upp den så publicera annonsen om du har ont om tid. Sedan kan du lägga till foton, planritning och beskrivning när du har lite mer tid. 

Trygg uthyrare