Snitthyror för lägenheter och hus i Stockholm, Göteborg, Lund, Helsingborg, Malmö.

Kalkylatorn fungerar för hela Sverige, tänk bara på att vi har mer data i storstäderna så därför är den datan mer pålitlig. Med kalkylatorn så kan du mata in område samt storlek för att få en känsla för snitthyror i olika områden. Detta är vad andra annonserar för. Tyvärr får vi inte som hyresmäklare säga till dig vad du ska ta i  hyra  men vi har ett bra verktyg för dig att använda.  Om du vill ha mer information om vad objekt har hyrts ut för under senaste kvartalet så maila oss på info@residensportalen.se så ger vi dig gärna feedback på färsk marknadsstatistik. 

Använd vår smidiga kalkylator för att se snitthyror för annonserade bostäder för uthyrning  i andra hand på Residensportalen. Du kan hitta snitthyror för Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund samt resten av Sverige. Datan kommer vara mer relevant i storstäderna som Stockholm, Göteborg och Malmö pga att vi har fler annonser i dessa områden. 

 

Snitthyror för andrahandsuthyrningar

Snitthyror för andrahandsuthyrningar

Hyreskalkylator

Hyreskalkylatorn

Sök fram det område du vill beräkna hyran för och välj antal rum för att räkna ut en snitthyra.Snitthyra: {{stats.averageRent.toLocaleString()}} kr / månad