Vi gör inte påslag på hyror, all hyra går till dig som uthyrare!

                                                                           

Det finns aldrig en vinnare när en hyresförmedlare står på avtalet och tar en del av hyran. Vare sig för dig som hyr ut eller för dem som hyr. Du som hyresvärd får inte ett värde som är i paritet med kostnaden i tjänster och den som hyr kanske säger upp sig i förväg när de har upptäckt att de betalar för upptrissade hyresnivåer. Den enda som vinner på den typ av modell, är hyresförmedlaren. Därför kör vi med transparenta tjänster för alla parter. Du annonserar din bostad utan kostnad hos oss men det finns hjälp att få om du behöver det. 

Du väljer även vem du helst hyr ut till. Vi har haft de bästa företagsbostäder för företag som söker lösningar till sin personal sedan 2003, dessa företag och deras anställda har du tillgång till om du annonserar hos oss. Men det är alltid du som väljer vilket företag eller privatperson som passar ditt hem och situation bäst.

Vi har en bra sajt men är inte ett gäng glada IT-killar som slängt ihop ett bolag men utan kunskap om hyresmarknaden. Det finns mycket och djup kunskap om uthyrning i andra hand hos oss. Vi har stött på de vanligaste och även ovanligaste situationerna på hyresmarknaden sedan 2003 och har inarbetade relationer med både relocationbolag och företag som har de bästa hyresgästerna. I slutändan så handlar det mesta om det personliga och relationer för att få till en riktig bra match.