Inga påslag eller avdrag på hyror, all hyra går till dig som uthyrare!

Det finns aldrig en vinnare när en hyresförmedlare, eller ett relocation bolag, står på avtalet och tar en del av hyran, varken sig för dig som hyr ut eller för den som hyr. Du som hyresvärd får inte ett värde som är i paritet med kostnaden i tjänster och den som hyr kanske säger upp sig i förväg när de har upptäckt att de betalar för upptrissade hyresnivåer. Den enda som vinner på den typ av modell, är hyresförmedlaren. Därför kör vi med transparenta tjänster för alla parter. Du annonserar din bostad utan kostnad hos oss men det finns hjälp att få om du behöver det. De hyresförmedlare som hyr din bostad och hyr den vidare börjar bli av med sina licenser och nu har HD dömt i ärendet. Se mer information nedan. 

Du väljer även vem du helst hyr ut till. Vi har haft de bästa företagsbostäder för företag som söker lösningar till sin personal sedan 2003, dessa företag och deras anställda har du tillgång till om du annonserar hos oss. Men det är alltid du som väljer vilket företag eller privatperson som passar ditt hem och situation bäst.

För att kunna erbjuda dessa tjänster utan att ta en stor del av hyran så har vi satsat på att erbjuda en bra digital lösning med vår långvariga kunskap om hyresmarknaden som utgångspunkt. Det finns mycket och djup kunskap om uthyrning i andra hand hos oss. Vi har stött på de vanligaste och även ovanligaste situationerna på hyresmarknaden sedan 2003 och har inarbetade relationer med både de relocation bolag vi anser som seriösa och de företag som har de bästa hyresgästerna. Självklart finns vi även på telefon om du har frågor, vi är fortfarande trots vår digitala lösning, hyresmäklare som tycker det är väldigt roligt med den personliga kontakten. I slutändan så handlar det mesta om det personliga och relationer för att få till en riktig bra match. 

Varför hyr inte vi din bostad som många andra förmedlare?

Varför hyr inte vi din bostad som många andra förmedlare?

Många förmedlare hyr din bostad och lämnar "garantier". Vi ser klara juridiska och etiska problem med en sådan modell. Läs mer om varför vi jobbar på ett enklare och mer transparent sätt. 

Trygghetsförsäkringar när du hyr ut i andra hand?

Trygghetsförsäkringar när du hyr ut i andra hand?

Finns det ett värde att teckna en "trygghetsförsäkring" från en hyresförmedlare? Vad täcker den egentligen? Eller är det som att köpa en dyr "garanti" som när man köper en ny TV som hemförsäkringen redan täcker?

3 Viktigaste delarna av en andrahands uthyrning

3 Viktigaste delarna av en andrahands uthyrning

Vad är de viktigaste sakerna man ska tänka på från ett juridiskt perspektiv när man hyr ut i andra hand?