Hur kan vi hjälpa dig med din uthyrning?

Residensportalen har lång erfarenhet att hjälpa uthyrare hitta lämpliga hyresgäster och få en trygg, professionell hyresförmedling i andra hand. Hos oss kan du välja om du vill ha mycket, lite eller ingen hjälp med din uthyrning. Vi är transparenta. Det sker inga påslag på din hyra. Du väljer enbart de tjänster som du finner värdefulla. 

Vi erbjuder 3 olika möjligheter: Premium, Plus och Basic objektstatus.  

uthyrningservice

Basic

Du/ ni får annonsera er bostad kostnadsfritt och din bostadsannons blir aktiverad som Basic.  Du kan logga in i din profil och kan köpa "Plustjänster" som finns att hitta i "Mina Sidor" när som helst. Plustjänster är frivilliga, du kan annonsera din bostad helt kostnadsfritt på Residensportalen. 

 

Plus

Om du är intresserad av de stora bolagen som hyresgäst så rekommenderar vi att ni uppgraderar ert objekt till Plus Status, då rankas er bostad högre upp i sökresultat och ni blir inkluderade i våra exklusiva utskick till de bolag och globala relocation agenter som vi har regelbunden kontakt med. Många sökande ser också en Plusstatus som en stämpel för en engagerad och motiverad uthyrare.

Plustjänster som går att köpa:

1. Högre rankning
2. Konsultation
3. Mallar
4. Kontraktsskrivning
5. UC på hyresgäst
6. Inspektion
7. Tillträde

Premium

Om du vill att vi hjälper er med hela er uthyrning så jobbar vi aktivt för att hitta rätt hyresgäst åt dig efter dina önskemål. Vi har sedan 2003 jobbat in kontakter bland storbolagen och är registrerade hyresmäklare.  Din bostad kommer nu synas längst upp i alla söklistor och diskuteras dagligen med våra företagskontakter, globala agenter samt lokala relocationbolag som vi är i regelbunden kontakt gällande våra Premium bostäder.  

Detta är tjänsten för dig som förstår värdet av professionell hjälp och som vill kunna luta dig tillbaka och fokusera på dina egna styrkor eller intressen. 

Tjänster som ingår i Premium:

1. Högsta rankning och Residensportalen jobbar aktivt för att hitta den bästa hyresgästen. 
2. Mallar
3.Video och fotografering
4. Koordinering och hantering av alla visningar.
5. Kontraktsskrivning
6. Inspektion och tillträde

 

 

Varför hyr inte vi din bostad som många andra förmedlare?

Varför hyr inte vi din bostad som många andra förmedlare?

Många förmedlare hyr din bostad och lämnar "garantier". Vi ser klara juridiska och etiska problem med en sådan modell. Läs mer om varför vi jobbar på ett enklare och mer transparent sätt. 

Tips om hur du skapar bästa annonsen för din uthyrning!

Tips om hur du skapar bästa annonsen för din uthyrning!

Skapa en annons på mindre än 1 minut med vårt verktyg. Få en proffsig annons helt kostnadsfritt. Läs mer om våra tips på hur du skapar den bästa annonsen för uthyrning i andra hand!

5 Tips att tänka på när du skriver ett andrahandskontrakt!

5 Tips att tänka på när du skriver ett andrahandskontrakt!

Vad ska man tänka på när man skriver ett uthyrningskontrakt för uthyrning i andra hand? Vad är de vanligaste misstagen efter hyreslagen ändrades för privatägda bostäder 2013?

Tips för att marknadsföra sitt hem för en uthyrning i andra hand

Tips för att marknadsföra sitt hem för en uthyrning i andra hand

Vi har samlat vår erfarenhet för hur man visar ett hem bäst inför en uthyrning och hur man hittar lämpligast hyresgäst. 

Ska jag hyra ut till ett företag eller en privatperson?

Ska jag hyra ut till ett företag eller en privatperson?

Är hyreslagen densamma för företag och privatpersoner? Vad är fördelen med att hyra ut till företag? Bör jag vara öppen för att hyra ut till en privatperson och vad gäller i så fall? Läs mer om hur marknaden ser ut och vad du bör tänka på. 

3 Viktigaste delarna av en andrahands uthyrning

3 Viktigaste delarna av en andrahands uthyrning

Vad är de viktigaste sakerna man ska tänka på från ett juridiskt perspektiv när man hyr ut i andra hand?