landlord services

Andrahandsuthyrningstjänster

Residensportalen har en gedigen erfarenhet av att assistera uthyrare att hitta lämpliga andrahands hyresgäster. Vi erbjuder en pålitlig och professionell hyresförmedling. Välj bland våra flexibla tjänster för uthyrning, anpassade efter dina behov. Vi fokuserar på transparens och tar inte ut några extra avgifter på hyran. Du väljer de tjänster som bäst passar dig.

 

Andrahandskontrakt /Hyreskontrakt

Våra andrahandskontrakt bygger på vår erfarenhet sedan 2003 och är utformade tillsammans med fastighetsrätts jurister. Våra registrerade hyresmäklare skräddarsyr kontrakten efter din specifika uthyrning, med hänsyn till de komplexa hyreslagarna som ändrades 2013 och 2018. Med våra kontrakt får ditt objekt Plus-status, vilket ökar dess synlighet och prioritering i sökresultatet. Detta är särskilt attraktivt för stora företag som söker bostäder åt sina anställda. Kontraktet finns på både svenska och engelska för att passa olika hyresgäster. Kontraktstjänsten inkluderar även e-signatur med säker autentisering via olika Bank-ID och e-post/sms-pin med IP-spårning.

Vår tjänst inkluderar:

  1. Skräddarsydda avtal på svenska och engelska.
  2. Kostnadsfri uppgradering till Plus-status under annonsperioden, vilket ökar din bostads synlighet och attraktivitet.
  3. UC-kreditupplysning (1) för svenska folkbokförda hyresgäster.
  4. E-signatur med olika autentiseringsmetoder för ökad säkerhet och en smidig signaturprocess.

Pris: Från 2.995 SEK med inkluderad e-signatur (skickas via vårt säkra signaturverktyg).

Förstärk Synligheten med Plusuppgraderingen

När din bostad uppgraderas till Plus-status syns den högre upp i sökresultaten. Detta lockar särskilt stora företag och ökar synligheten för potentiella hyresgäster. Dessutom inkluderas din annons i exklusiva utskick till våra samarbetspartners.

Pris: SEK 495 ink moms

Kreditkoll med UC

Vill du kolla upp din tilltänkta hyresgästs kreditvärdighet med en UC? Din hyresgäst måste vara folkbokförd i Sverige och ge sitt godkännande. En UC-kreditupplysning ingår om du väljer vårt kontraktspaket.

Pris: SEK 595

Instruktionsmallar för Smidig Uthyrning

Förberedande instruktioner är lika viktiga som själva hyreskontraktet. Anpassa våra mallar för att passa din bostad. Instruktionerna är avgörande för att säkerställa kompensation för skador. Du får även en lista över viktiga leverantörer samt vad städbolaget bör tänka på.

Pris: SEK 375 ink moms

Personlig Uthyrningskonsultation

Behöver du rådgivning för din uthyrning? Vår Zoom-konsultation ger dig specifika råd för din situation och bostad. Du får även inspelningen för framtida bruk. Få tips för att maximera marknadsföringen och nå rätt målgrupp.

Pris: SEK 945 ink moms

Inspektion och Tillträde

Vi inspekterar bostaden och skapar dokumentation och foton för att minimera diskussioner vid utflyttning. Erbjuds i Stockholmsområdet. Inspektionstjänsten omfattar EJ inventarier. Vi kan även sköta tillträdet om ni inte kan närvara. Tillträde offereras separat. 

 Pris: Offertbaserad