Premium-Vår VIP Service

Om du vill ha mycket hjälp med din uthyrning och din bostad kvalificerar så kan vi hjälpa dig med hela uthyrningen!  Din bostad får då vår Premium stämpel.

Om du vill att vi hjälper er med hela er uthyrning så jobbar vi aktivt för att hitta rätt hyresgäst åt dig efter dina önskemål. Vi har sedan 2003 jobbat in kontakter bland storbolagen och är registrerade hyresmäklare.  Din bostad kommer nu synas längst upp i alla söklistor och diskuteras dagligen med våra företagskontakter, globala agenter samt lokala relocationbolag som vi är i regelbunden kontakt gällande våra Premium bostäder.  De tjänster som ingår i vårt Premiumpaket är:

  1. Onboarding Zoom. Här kommer du träffa din Premium Kontaktperson. Vår VD är med på alla onboarding Zooms för att inte bara lära känna alla våra Premiumkunder men även för att bistå med svar på de mest komplexa frågeställningar. Hon har jobbat med uthyrning sedan 2004. 
  2. Koordinering av visningar.  Rådgivning gällande de sökande. En registrerad hyresmäklare visar er bostad vilket enbart sker på kontorstid.
  3. Video. Ni får en video av ert hem där de sökande kan gå en rundvandring av bostaden om bostaden kommer till sin fördel att ha en film.  Objekt med videopresentation ökar möjligheterna att nå ut till hyresgäster som sitter på andra sidan världen. 
  4. En registrerad hyresmäklare skriver och förhandlar ert andrahandskontrakt. Vi kan hyreslagen och dess uppdateringar samt oilka tolkningsvinklar. 
  5. Vi hanterar den förberedande inflyttsinspektionen och sköter tillträdet. Vi räknar spikhål och småmärken vilket noggrant dokumenteras så att ni har ett inspektionsprotokoll som är korrekt och juridiskt bindande. Denna inspektion får ni i PDF format så att ni har den som underlag när ni återtar ert hem. Utflyttsinspektionen/frånträdet ingår ej i tjänsten men kan köpas till om ni behöver hjälp när det blir dags för återtagandet av ert hem.
  6. Ni får instruktionsmallar som skyddar er samt ger bra instruktioner till hyresgästen för att förebygga skador.
  7. Ni har tillgång till vår rådgivning under hela uthyrningsperioden samt omfattas av vår mäklarförsäkring.  Kostnaden för Premiumtjänster utfaller vid tillträdet och kostnaden är densamma oberoende på uthyrningstid. En fast, och inte återbetalningsbar, start-avgift på SEK 5.000 betalas vid uppdragets början och resterande arvode betalas vid tillträde. Startavgiften ger dig en video och kontraktstjänsten även om ni skulle hitta en hyresgäst via andra kanaler. Pris: SEK 5.000 i startavgift och 1 månadshyra för lägenheter. SEK 5.000 i startavgift och 1.5 månadshyra för hus. 

Tyvärr kan vi inte erbjuda vår Premiumtjänst till alla som önskar att köpa den. Då vi har många trogna kunder så är det beroende på hur många av våra existerande kunder som har objekt för uthyrning just nu, därefter så kan erbjuda nya kunder tjänsten. Vi väljer dessa bostäder med omsorg för att kunna leverera den service som vi är kända för. Vår urvalsprocess är även beroende på faktorer så som läge, vår arbetsbelastning och typ av bostad ni har. Premium objekt måste även uppfylla vissa kriterier för att vi ska kunna ge din bostad vår Premium stämpel. Premium tjänster erbjuds enbart i Stockholmsområdet. Vår arbetsbelastning vid din registrering spelar in eftersom den service och tid som läggs ner på ett Premium bostäder från vårt kontor är omfattande och vi aktiverar enbart ett visst antal Premium bostäder per månad. Premium delen av vår verksamhet är den vi tar i liten skala för att leverera hög kvalitet med mycket personlig omsorg.