Vi är experter på att hyra ut i Danderyd

Vi har mäklare som både är uppvuxna i Djursholm och som nu bor i Danderyd. Vi kan området och har förståelse för investeringen ni gjort i ert hem. Den bakgrunden kopplat med att vi har de bästa företagen i Stockholmsområdet som söker boende till sina anställda ger er bästa möjliga hyresgästen för ert hem när ni hyr ut. Fördelen med vår tjänst är att ni väljer hur mycket, eller lite, hjälp ni vill ha med er uthyrning. Det finns en vinnande konstellation för alla, skräddarsytt och per era önskemål. Lite kort och gott om vad ni kan välja:

1. Basickonceptet: Ni annonserar kostnadsfritt. Relocationagenter eller HR-personal kontaktar er direkt gällande visningar, etc. Vi tar ej betalt av er och vi tar heller ingen avgift vid förmedling. Din kostnad: SEK 0

2. Pluskonceptet: Ni köper de tjänster ni vill ha baserat på era individuella behov. Ni kan köpa högre sök rankning, kontraktstjänst, instruktionsmallar för hyresgästen, inspektion och hjälp med tillträdet.  Din kostnad: SEK 395-SEK 15.000 beroende på vilka tjänster vi väljer. 

3. Premiumkonceptet:  Ni får hjälp med att marknadsföra ert hem (vi kan även göra en videopresentation som ingår), vi sorterar/gallrar visningar, vi visar ert hem, ni får rådgivning runt potentiell hyresgäst, vi skriver kontraktet, vi gör en förberedande inspektion och vi sköter överlämningen/tillträdet. Perfekt för den som helt enkelt inte har tid och där det är extra viktigt att få hjälp att välja rätt hyresgäst och sedan få allt det juridiska rätt på plats. Din kostnad: SEK 5.000 i start avgift och sedan 1.5 månadshyra inklusive moms.  

Mer information om tjänster för er som hyr ut