Kontrakt för andrahandsuthyrning

Den viktigaste komponenten när du hyr i andra hand är avtalet. Det är lätt att tro att de gratis mallar som går att ladda ner från nätet duger men ofta så är de felaktiga eller inte fullgoda med skyddande språk för dig. Om något skulle gå snett i din uthyrning så är det avtalet som kommer hjälpa eller stjälpa dig.

Det kontraktet för andrahandsuthyrning vi skräddarsyr just för dig är utformat och uppdaterat i enlighet med de senaste lagändringarna och baseras på vår erfarenhet sedan 2003. Kontraktet skrivs av erfarna och försäkrade hyresmäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen och har även utformats av en Fastighetsrätts jurist. Efter köp så kontaktar du oss när du behöver ditt kontrakt skrivet. Kontraktet levereras inom 48 timmar skräddarsytt just för din situation, Måndag till Fredag, i PDF/HTML format. E-signatur med autentisering via Svenskt Bank-ID, Norskt Bank-ID, Danskt Bank-ID, Finskt Bank-ID eller e-mail med IP-tracking. Pris: SEK 2.995 ink moms

Vad ingår?
1. Skräddarsytt avtal på Svenska och Engelska.

2. Kontroll av ägande.
3. E-signatur med autentisering via Svenskt Bank-ID, Norskt Bank-ID, Danskt Bank-ID, Finskt Bank-ID eller e-mail med IP-tracking.