Kontrakt för andrahandsuthyrning

Den viktigaste komponenten i din uthyrning är avtalet. Det är lätt att tro att de gratis mallar som går att ladda ner från nätet duger men ofta så är de felaktiga eller inte fullgoda med skyddande språk för dig. Om något skulle gå snett i din uthyrning så är det avtalet som kommer hjälpa eller stjälpa dig. Med tanke på att bostaden för många är den största investeringen, satsa på att få avtalet skrivit av ett proffs.

Det kontraktet för andrahandsuthyrning vi skräddarsyr just för din uthyrning är utformat och uppdaterat i enlighet med de senaste lagändringarna och baseras på vår erfarenhet sedan 2003. Kontraktet skrivs av erfarna och försäkrade hyresmäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen och har även utformats av en Fastighetsrätts jurist. Efter köp så kontaktar du oss när du behöver ditt kontrakt skrivet. Kontraktet levereras inom 48 timmar skräddarsytt just för din uthyrning, Måndag till Fredag, i PDF format. E-signatur med autentisering via Svenskt Bank-ID, Norskt Bank-ID, Danskt Bank-ID, Finskt Bank-ID eller e-mail med IP-tracking. Pris: SEK 2.495 ink moms

Vad ingår?
1. Skräddarsytt avtal på Svenska och Engelska.
2. Kostnadsfri Plusuppgradering ingår om du har en publicerad annons.
3. Det står i annonsen att kontraktstjänsten är köpt vilket tilltalar företagssökande.
4. Om din hyresgäst är en privatperson som är folkbokförd i Sverige ingår en UC. 
5. E-signatur med autentisering via Svenskt Bank-ID, Norskt Bank-ID, Danskt Bank-ID, Finskt Bank-ID eller e-mail med IP-tracking.