Residensportalen, din hyresförmedlare sedan 2003

Residensportalens Historia

Residensportalen startades 2003 och vi brinner fortfarande för att vara en trygg hyresförmedlare för alla som ska hyra ut sin bostad eller hitta ett hem att hyra.  Hos oss kan du hyra ut din bostad i andra hand och du kan även hitta en bostad att hyra i andra hand. Vi är den enda förmedlaren som inte gör påslag på hyror. Som hyresvärd ska du få hela hyran och som hyresgäst ska du inte behöva betala för upptrissade hyresnivåer. Vi tror på en rak och tydlig modell där du kan köpa tilläggstjänster baserat på vad du behöver! Det finns inga köer för att visa eller se objekt utan uthyrare och sökande bestämmer själva över sin hyresförmedling. 

Vår Målsättning & Vad Vi Står För

Vår målsättning är att sammanföra marknadens mest seriösa hyresvärdar och bostadssökande och skapa bästa möjliga uthyrning för andrahandsuthyrningar.  Om du som uthyrare eller bostadssökande behöver lite mer hjälp så hjälper vi jättegärna till. Vi är registrerade och försäkrade hyresmäklare. Residensportalen är inte enbart en annonsportal. Vi jobbar i hela Sverige med uthyrning av bostäder i andra hand och skriver trygga och skräddarsydda hyreskontrakt vare sig din bostad ligger i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg, Umeå eller Trelleborg.

Vi är 100% ägt och drivet av kvinnor. Vår verksamhet är sedan 2018 papperslöst. Vi jobbar kontinuerligt på att minska även vårt digitala "footprint". Vi tror på rak och tydlig kommunikation med ett stänk av humor. Vi gör hellre färre transaktioner med bra människor än volymförmedlingar som inte är grundade i våra företagsvärderingar. 

Din Trygghet

Residensportalen är medlem i SHRF och alla hyreskontrakt på Residensportalen är utvecklade och skrivna av hyresmäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen och som följer Sveriges hyreslag samt FMIs regler och riktlinjer.

Gällande din DATA så använder den vi enbart för att göra din upplevelse så personlig och relevant på vår hemsida. Vi säljer eller delar ALDRIG din data, den stannar hos oss. 

Vi begär inte exklusivitet på förmedlingsuppdrag men vi vill göra våra kunder uppmärksamma på att det tillkommer och försvinner aktörer på vår marknad hela tiden. Vi rekommenderar er att kontrollera alla förmedlare ni anlitar på www.allabolag.se och även kontrollera deras registrering som hyresmäklare på www.fmi.se. Det finns många IT bolag som har sidor som hyr ut bostäder i andra hand. Residensportalen är erfarna hyresmäklare som har en bra IT lösning. Vår affärsmodell går ut på att erbjuda en prismodell som gör det gångbart för så många som möjligt att vara en del av en trygg hyresförmedling. Vi hoppas att vi får hjälpa dig till en trygg hyresförmedling!

-Residensportalens Team