Hyresförmedlare

Hyresförmedlare

Kontakta Residensportalen

Kontakta gärna oss på Residensportalen om du har frågor gällande din bostadsuthyrning eller om vi kan hjälpa dig med din bostadssökning. Det går bra att kontakta oss antingen via E-mail, chat eller telefon.  Snabbaste och bästa respons fås på e-mail! Då vi ofta är ute och visar bostäder så har vi tyvärr ej möjlighet att ta emot drop-in besök. 

Residensportalen AB (556652-6074)
Om du söker oss utanför kontorstider (M-F, 9:00-17:00) så maila oss gärna, vi svarar snabbt och vår webbtjänst är alltid öppen 24/7/365!

15-19 April så har hela teamet förmånen att delta i en utbildning i Boston. Telefon och chatt är stängd under denna vecka men vi finns på info@residensportalen.se . Om din fråga är brådskande skriv vad det gäller och ett telefonnummer vi kan nå dig på så ringer vi upp. 


Här har du även frågor på vanligaste frågor och svar:
För uthyrare
För bostadssökande
Information om hyreslagen

Huvudkontor:
Agavägen 52A
181 55 Lidingö

Tel: +46 8 755 0121 Telefontider 09:00-17:00. Om ni inte har möjlighet att ringa under telefontid, maila gärna vår info mail som vi ofta läser eller chatta med oss. Vi har en chattfunktion på vår hemsida och är oftast uppkopplade. Det är överlag lättast att få tag på oss per e-mail eftersom vi ofta är ute och visar bostäder, gör inspektioner eller sitter i möten.

Telefon: 08/755 0121

E-mail adress: info@residensportalen.se

Facebook: www.facebook.com/Residensportalen 

Twitter: @Residensportal

Instagram: @residensportalen 

You Tube: https://www.youtube.com/user/ResidensportalenAB

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/residensportalen-ab